Молода дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід не надто часто дає різні інтерв'ю, однак, з Машею Єфросиніною вона зважилася поговорити відверто, на всі теми, які цікавлять громадськість.

Новий ролик вийшов на YouTube каналі телеведучої Марії Єфросиніної. Вона встигла відразу після Олімпійських ігор в Токіо перехопити дівчину, і записати з нею півторагодинну розмову.

Тем для міркувань була величезна кількість, і звичайно ж, не обійшлося без розмов про особисте життя спортсменки. Спочатку вона розповіла про стосунки в підлітковому віці. Вже тоді дівчина посилено займалася спортом, і подобалася деяким хлопчикам. Однак, сама вона до цього ще не була готова, тому, все зводила нанівець.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В інтерв'ю у неї запитали, де можна з нею познайомитися, і як зробити увагу:

"Я не знаю, чесно. Гуляти я особливо не ходжу. Нічне життя - це все не про мене. По-перше, я за всі 20 років жодного разу не була в клубі, в Україні, в Києві. Зараз, я в перший раз сходила в клуб з подругами, і я взагалі в шоці, мені здавалося, що я десь на курорті, що я не в Києві. Я дивлюся, люди відпочивають, люди веселяться" - каже дівчина, і відразу додає, що це явно не її місце.

Основне місце, де можна з нею познайомитися - кафе і ресторани, при цьому вона буде не проти, якщо до неї хтось підійде і захоче познайомитися. Але, якщо вона не захоче спілкуватися, то відразу про це скаже, а не буде чекати слушної нагоди, щоб піти.

Згадали і про роман з дзюдоїстом з Італії. Вони разом зустрічалися рік, з перервами. Даші на той момент було 17, і вона тільки увійшла в дорослий спорт, А він вже був зіркою.

"Перший раз ми з ним познайомилися в Іспанії, на зборах. Там була, не те щоб дискотека, просто зібралися всі спортсмени, і відпочивали там на пляжі, танцювали, музика була. Він перший почав проявляти до Мене свою увагу, підходити і знайомитися. Мені 17 років, я маленька, юна - нічого не розумію".

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

Трохи поспілкувавшись, він почав їй писати постійно, чимось Даша його зачепила. Через 2 місяці була Чемпіонат світу, і вони зустрілися знову в Баку. Ближче познайомилися, почали спілкуватися, і за ці 3 дні дізналися багато один про одного.

Бачилися вони рідко, і в один момент він прилетів на кілька днів до Києва, де встиг познайомитися з батьками дівчини, і зблизитися з нею сильніше.

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

"У якийсь момент я зрозуміла, що у мене це не любов, а захоплення" - продовжила спортсменка. Їй було некомфортно з ним, і у неї в пріоритеті був спорт, а не відносини. Італійський спортсмен не розумів цього, і хотів якомога частіше побачитися з дівчиною, закохався по справжньому.

Раніше повідомляли, колишній Дар'ї Білодід зробив пропозицію новій дівчині: як виглядає суперниця найкрасивішої спортсменки України

Як повідомляв Знай.uа, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос".

Знай.ua писав, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020.