Відома співачка Лоліта Мілявська показала заради чого приїхала на "Нову хвилю", і це ніяк не стосується виступів.

Співачка Лоліта Мілявська любить тішити шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,3 мільйона чоловік.

Лоліта Мілявська, скріншот з відео
Лоліта Мілявська, скріншот з відео

Так, цього разу зірка вирішила показати своїм фанатам заради чого приїхала на "Нову хвилю". Вона зняла коротеньке відео в якому показала, як стоїть біля басейну в надії зробити красиві фото.

"Зніми мене відразу так, щоб у мене груди, як в молодості були, і ноги щоб, ну талія зараз нормальна. Ось так от зніми, я ще на пальці стану, щоб ноги взагалі здавалися довгими. Вообщем, хто за чим приїхав на "Нову хвилю", а я щоб знятися біля басейну", — зазначила Лоліта Мілявська у відео.

Лоліта Мілявська, скріншот з відео
Лоліта Мілявська, скріншот з відео

Також Лоліта Мілявська зазначила, що у неї завдяки "Новій хвилі" продовжився пляжний сезон, тому вона зобов'язана зробити гарні фото.

"За рахунок "Нової хвилі" продовжуємо пляжний сезон✌️ Спасибо Дякую Ігорю Крутому за наше щасливе все👻❤️🥃", — підсумувала вона у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лоліта Мілявська в чорному боді оголосила війну клімаксу: баба-ягідка в 57

Як повідомляє портал "Знай.ua" Лоліта Мілявська поговорила сама з собою і налякала людей: "у мене двоїться в очах?". Лоліта Мілявська взяла у себе інтерв'ю

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська різко висловилася про походи в мавзолей Леніна: "ще й дітей водять"