Юлія "Зайка" показала як їсть зі своєю улюбленою кішкою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Реаліті-шоу" Холостяк-11 " далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Після шоу Юля радує передплатників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram. На даний момент у неї двісті тисяч фоловерів, які активно лайкають кожен її пост. Іноді вона ділиться своїми емоціями або кумедними відео в сторіз.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

25 серпня вона опублікувала відеозапис у сторіз своєї соціальної мережі Instagram відео зі своїм котом Марсиком. Справа в тому, що дівчина дуже любить тварин і живе з сіамським котом.

Кіт настільки знахабнів, що забрався передніми лапами на стіл. Котик спробував забрати їжу Бельченко лапою. Саму дівчина ця історія розвеселила і вона забезпечила цей пост аудіодоріжкою з забавною відеозапису, в якій дитина просить у мами їжу.

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал "Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.