Бронзова призерка Олімпіади-2020 у вільній боротьбі Ірина Коляденко віддала квартиру, подаровану їй за медаль в Токіо, своєму тренеру.
Молода спортсменка на Олімпійських Іграх в Токіо впевнено пройшла двох суперниць, оступившись тільки в півфіналі. Вже в сутичці за бронзу Ірина не залишила шансів Анастасії Григор'євій з Латвії.

Ірина Коляденко віддала квартиру своєму тренеру / Фото : Facebook
Ірина Коляденко віддала квартиру своєму тренеру / Фото : Facebook

За бронзову медаль на Олімпійських Іграх в Токіо Ірині Коляденко, крім грошової премії в 55 тисяч доларів, вручили ключі від власної квартири в Ірпені.

"Губернатор Київської області Василь Володін вручив мені ключі, вже від моєї квартири, в моєму місті Ірпінь. Що це означає для мене? Ну щоб ви розуміли, я навіть своєї кімнати ніколи не мала! Так склалося моє життя. Своє власне житло - це дійсно була моя мрія, не менш бажана, ніж олімпійська медаль", - зізналася Ірина.

Але, спортсменка вирішила не залишати цю квартиру собі. Вона зізналася, що за її перемогами стоїть ще одна людина - тренер з яким вона працювала вісім років. Тому вона вирішила так віддячити людині, яка протягом багатьох років так вірила в неї.

Ірина Коляденко віддала квартиру своєму тренеру / Фото : Facebook
Ірина Коляденко віддала квартиру своєму тренеру / Фото : Facebook

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Він знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь внесок свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги. Хочу сказати своєму тренеру спасибі! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку. Ви її заслужили", - написала Ірина в Facebook.

Нагадавши, що Володимир Зеленський закликав жорстко відреагувати на расизм на адресу Жана Беленюка: "син України". Володимир Зеленський відреагував на" напад " на Жана Беленюка

Знай.ua писав, Україна вийшла на 5 місце в медальному заліку на Паралімпіаді в Токіо, Володимир Зеленський не стримався: "відмінний старт". Президент відзначив досягнення спортсменів на Паралімпіаді