Slavia, instagram.com/slavia_official/
Slavia, instagram.com/slavia_official/

Slavia розповіла про свої "солодкі" уподобання: "Просто ор*азм"

Співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією новими Insta Stories. Ярослава показала як виглядає її вечеря, якою вона насолоджується на літній терасі з шикарним видом на пляж і озеро.

Паралімпіада в Токіо, фото: Instagram
Паралімпіада в Токіо, фото: Instagram

Українські спортсмени здобули 8 медалей у перший день Паралімпіади в Токіо

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У перший день Паралімпійських ігор в Токіо українські спортсмени отримали вже кілька нагород. Так, стало відомо, що збірна України багатообіцяюче почала Паралімпійські ігри в Токіо. За перший день українські спортсмени отримали 8 нагород.

Святослав Вакарчук, фото з Instagram
Святослав Вакарчук, фото з Instagram

Розсекречено нову кохану Святослава Вакарчука

З'явилася інформація про можливу матір сина Святослава Вакарчука. Нею може бути 39-річний продюсер. Як відомо, 25 серпня у Святослава Вакарчука народилася дитина, інформацію про це підтвердила прес-служба артиста. Пара вже назвала хлопчика Іваном. Однак ім'я жінки, яка народила Святославу Вакарчуку сина поки не розголошується.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських роздяглася і влаштувала "пінну вечірку" у ванній: "Трохи розслабилася"

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, влаштувавши фотосесію у ванній кімнаті. Так, артистка позувала оголеною, вирішивши трохи розслабитися серед гарячої води. Зірка додала пухнасту білосніжну піну, а довге кучеряве волосся зібрала наверх в недбалий пучок, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

Будівельний кран, скріншот з відео
Будівельний кран, скріншот з відео

У Києві чоловік відчув себе людиною-павуком, але щось пішло не так: зірвався з будівельного крана

У Києві сталася НП, там чоловік заліз на верхню точку будівельного крана і зірвався вниз. Так, стало відомо, що в середу, 25 серпня в Києві помітили чоловіка, який видерся на верхню точку будівельного крана. На оприлюднених кадрах видно, що чоловік спочатку пострибав на будівельному крані, а потім вирішив злізти.

Олександра Левчук, фото з nezhatin
Олександра Левчук, фото з nezhatin

Жінка все життя працювала заради села, а віддячили її незаконним відключенням газу

Незадовго до загальнонародного свята - Дня Незалежності України, представники АТ "Чернігівгаз" зробили для вісімдесятирічної мешканки села Количівка Чернігівського району "подарунок" - відрізали газову трубу від її будинку. Як відомо, все своє життя Олександра Левчук працювала для села. Жодної справи не цуралася, в основному працювала на фермі дояркою.