На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української гумористки і зірки "жіночого кварталу" Ірини Сопонару, яка обожнює радувати шанувальників різноманітними публікаціями, з'явився новий пост.

Цього разу красуня опублікувала фото, зроблене під час візиту до візажиста.

"Make me beautiful (зроби мене красивою!) ",- підписала вона чорно-білий знімок, на якому їй наносять макіяж.

У коментарях актрису і улюбленицю сотень тисяч шанувальників поспішили запевнити, що вона і так виглядає карколомно.

Скрін, Instagram Сопонару
Скрін, Instagram Сопонару

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Ти просто вау, я тебе люблю", "Неймовірна красуня - дуже гарне довге біле волосся, круто, крута блондинка", "Іруська, ти і так прекрасна!!!!!", - не стримують емоцій її шанувальники.

"Крихітка на мільйон", "Ірина, ви просто чарівні, ви і є золото! За спостерігати одне задоволення! Ви прекрасні! Таку неземну красу, як ви, Ірина, більше ніде не знайти! Бережіть себе! Обожнюю вас!", "Красивіше, тільки ти, не пробуй заздрити», - додають інші коментатори під повідомленням.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару вразила запитами-майже як у "Холостячки"

Як повідомляє портал Знай.иа Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні

Також Знай.иа писав, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" перетворилася на Камалію без чоловіка-мільйонера