Відомий український футболіст 24-річний український гравець "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко показав численним фанатам свою підготовку до нових матчів.

Олександр Зінченко, у якого нещодавно народилася донечка від журналістки Влади Седан, має чимало прихильників. Саме тому футболіст досить часто тішить фанатів новинами з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за його життям стежить 1,4 мільйона осіб.

Фото зі сторінки Олександра Зінченко
Фото зі сторінки Олександра Зінченко

Так, цього разу Олександр Зінченко вирішив показати фанатам фото свого тренування, де він працює над стрибучістю. Футболіст щоденно намагається підвищити свою професійність аби показувати кращі результати на полі. На фото Зінченко зафіксували у стрибку, у футболіста при видиху повітря навіть надулися щоки.

Користувачам мережі припало до душі нове фото Олександра Зінченка, тому вони прийнялися залишати для нього десятки коментарів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Здоров 🖐️", "Прибавляй😮‍💨", "Ти Топ!", "Тренер у захваті 😄", "це Роналдо 🙀?", "ти круто граєш дуже, продовжуй так само 🔥 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що дружина Зінченка Влада Седан показала фігуру після пологів, але їй не повірили: "Відьма". Влада Седан показала фігуру після пологів

Також тут Знай.ua опублікував історію кохання Влади Седан та Олександра Зінченка: "У мене дійсно стосунки з владою."

Раніше Знай.ua публікував новину про щоденні скандали Зінченка і владики: "знущаються один над одним."