Віра Брежнєва часто вражає шанувальників експериментами заради творчості і заради цього вона не раз приміряла незвичайні образи, що виробляли фурор. Цього разу з одягом не склалося взагалі.

39-річна українська співачка і колишня учасниця поп-групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва, мабуть, вирішила розважитися на відпочинку, а разом з тим і розбурхати своїх передплатників в мережі. Вона виклала в Instagram еротичну відеонарізку з Італії як приймає душ після купання в морі, повідомляє портал Hyser.

"18+. Водні процедури. Вирішила почати цей тиждень так", - написала співачка.

На новому відео зірка естради позувала топлес на тлі природи під струменями душу. При цьому співачка лише одягла стрінги від білого купальника, який ідеально підходив блондинці з засмаглою шкірою.

Світле волосся співачки були розпущені, але навіть так вони не змогли прикрити оголені груди артистки. Щоб зберегти гідність, Віра повернулася до камери спиною, але, швидше за все, пильні Передплатники все одно побачили все, що хотіли.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від пікантного відео співачки.

"Ні жириночки","віра в свої 39 років виглядає, як в 25"," досконала"," Оберніться, Оберніться", " Ух ти!", "Божественна Віра", "кожен день так починайте і закінчуйте в прямому ефірі", - написали вони в коментарях.

Відзначимо, що не так давно Брежнєва відверто розповіла про пристрасті свого чоловіка Меладзе. Виявляється, її коханому подобається, коли вона ходить вдома без одягу, і від його оригінальних компліментів співачка відчуває себе найпрекраснішою жінкою на світі.

Дійсно, Віра Брежнєва може похвалитися шикарною фігурою з кубиками преса, незважаючи на наявність двох дітей, яких вона народила в минулих шлюбах.

Нагадавши, Віра Брежнєва на зло Костянтину Меладзе знялася в душі голою і показала всім :" ні жириночки"

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.

Також, Віра Брежнєва зачарувала своєю пухнастою копією зі світу тварин: "дві блондинки"