Відомий український співак Melovin, який нещодавно здійснив публічний камінг-аут, зворушив своїх фанатів милим фото. Артист знявся в ліфті з плюшевим єдинорогом на руках.

"Коротка інструкція, як зворушити весь фандом», - підписав він знімок. До речі, сам Melovin в райдужних окулярах, які гармонійно поєднуються з іграшкою.

"Це миле рожеве диво тепер завжди буде асоціюватися з одним з найкрутіших і яскравих твоїх виступів", "Придумав ім'я для Єдинорожки?", "Ім'я, маестро, ім'я??? Може, конкурс влаштуєш для єдинорожки і аккаунт заведеш?", - цікавляться прихильники співака.

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

"Милота увійшла в чат", "Стільки приємних емоцій тільки від одного фото", "Я щас розпливуся в посмішці від милоти", "Він тобі так личить! Це дівчинка чи хлопчик?", "По-перше, це красиво. По-друге, він рогатий і райдужний, і взагалі дуже підходить під твій новий образ", "Датчик мілоти зашкалює", "Скоро будеш знайомити його з Фаллафелем? Потім розкажеш, як пройшло знайомство", - розчулюються фанати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

"Мімі)) в житті навіть самого зухвалого чоловіка присутність рожевого єдиноріжка ніколи не завадить. Рада, що сподобався! Люблю!» ,- пише дівчина, яка подарувала іграшку.

Нагадаємо, раніше Melovin отримує погрози після камінг-ауту на сцені Atlas Weekend: "порізати мене" Melovin розповів, що йому стали надходити погрози після поцілунку з хлопцем

Як повідомляє портал "Знай" улюбленець Данила Melovin зізнався, чому його вважають "Воландемортом": "Чужий серед своїх"

Також "Знай" писав, що Melovin зізнався в почуттях до дівчини, яку цілував на Atlas Weekend: "Люблю тебе, дитинко". Артист шокував своїх фанатів