Відомий український співак, композитор, музикант і улюбленець зірки сцени Андрія Данилка Melovin, любить радувати шанувальників різноманітними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 240 тисяч людей.

Цього разу Виконавець зізнався, що відчуває себе чужим у товаристві колег по цеху.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі Instagram.

За словами співака, в українському шоу-бізнесі, є люди, які лицемірять. Кажуть, що його пісні Класні, а за спиною поливають брудом.

"Мені не подобається шоу-бізова тусовка. Я в ній почуваюся чужим. Є люди, які лицемірять. Кажуть, що твої пісні класні, а за спиною поливають брудом" ,- зізнався Melovin.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

"Відвертий співак MÉLOVIN про шоу-бізнес 🤫

Цю думку @melovin_official висловив у нашій "каві з перцем". А ви як думаєте - серед зірок існує щирість? Діліться в коментарях ⚡",- йдеться в пості.

"Чудовий співак, розумний і відвертий", "МELOVIN залишайся завжди собою)) ти найкращий", "найвідвертіший артист України", "Mel красень👏завжди говорить те що думає, не любить лицемірство і тому тримається осторонь", "зірки теж люди) тому і щирість і нещирість, всяке буває. А Мел-це❤️", "саме своєю щирістю Мел і підкупив мене колись"," дуже мало щирості серед зірок, тим Мел і виділяється❤️ чекаємо нові інтерв'ю з ним у вашій програмі", " Мел - людина, що поєднує в собі душевність, мудрість, такт і повагу до людей.Він гідний поваги і взагалі він класний.😍 ", "Якщо є, то тільки у одиниць. Але впевнений, що Мел входить в цю маленьку кількість", " це такі люди говорять, які самі нічого не вміють і навіть сміливості сказати свою думку, хіба як боягуз за спиною"

Також Melovin відповів на 29 запитань від радіоведучого "Люкс ФМ" Слави Дьоміна.

Так, Дьомін запитав у артиста, хто він в українському шоу-бізнесі. Відповідаючи на питання Melovin порівняв себе з головним лиходієм всесвіту "Гаррі Поттера" - Воландемортом.

"Той, кого не можна називати. Знаєш історію Воландеморта? Ну ось",- відповів виконавець.

Також Слава Дьомін не міг не поцікавитися у знаменитості чи вільне його серце зараз.

"Можливо, можливо ні. Ти знаєш, я дуже влюблива людина. І мені, здається, симпатія у мене може виникнути просто, просто постійно, кожен день...Ти знаєш, я коли починаю заводити якісь відносини, у мене відразу в голові пісня звучить: "Не про*титутка я, просто влюбчивая. Просто влюбчивая и доверчивая", - з гумором відповів на запитання Melovin.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше З улюбленцем Данилко MELOVIN трапилася біда, впав без сил і не встає: "Сам же хотів..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Улюбленець Данилко Melovin після Євробачення набив тату на шиї: новий Боб Марлі?

Також «Знай.иа " писав, що Фаворит Данилко Melovin після зміни іміджу показав кохану жінку: "цінуйте кожну хвилину"