Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

У четвер, 26 серпня, стало відомо ім'я одинадцятого і останнього учасника проекту - ним став бронзовий призер Олімпіади в Токіо, чемпіон Європи з карате Станіслав Горуна.

Зірка прийняв челендж від виконавця Melovin, проте зізнався, що така новина шокує його самого. Станіслав побажав своїй майбутній партнерці багато терпіння, змінивши в забавному відео кімоно на спортивний костюм сірого кольору.

"Це те, що шокує мене самого. Тому тримаймося 🤪

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

я приймаю виклик від @melovin_official на #танціззіркамиchallenge!

Зутрінемося на паркеті 🔥🔥🔥

п.с. бажаю партнерці багааааааато терпіння 🤭😄😄"

Варто відзначити, що учасниками "Танців з зірками" також стали: співачка Джамала, вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, солістка групи "KAZKA" Олександра Заріцька, актор і чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев, акторка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак Дмитро Каднай, виконавиця Євгенія Власова, Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан, співак Melovin.