Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей..

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці її буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Співачка любить показувати як вона гуляє по торгових центрах, в пошуку класних образів для себе і Сина, як їсть в машині, тому що часу катастрофічно не вистачає, а іноді просто записує розмовні відео з ліфта свого будинку, в яких розповідає про плани на майбутній день.

Цього разу співачка показала свій обід, яким вона насолодилася в машині і поділилася кумедною історією зі свого минулого. Оля розповіла як її вперше запросили на роботу в Будапешт, в ресторан японської кухні. Тоді артистка відмовилася, через те, що зовсім не любить суші. Але, насправді, причина крилася в іншому - вона не вміла користуватися спеціальними паличками, якими їдять роли, і до сих пір так і не навчилася.

"Нові історії завжди лякають всіх. Але доки ти пробуєш - молодість триває", - написала Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що Дзідзьо не помилився з кумою: Оля Цибульська назвала головний ключ до щастя, всього один крок

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська розкрила свій секрет щастя: "Поміщається в долоні"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська заговорила про вагітність: "Не хочу..."