20-річна дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід, яка нещодавно завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо, перетнула позначку в 500 тисяч підписників у своєму Instagram.
Останнім часом дівчина досить багато часу приділяє своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Тут вона ділиться новими світлинами чи новинами з особистого та спортивного життя. Тому не дивно, що на імениту спортсменку тисячами підписуються люди з різних куточків планети.

" 500 тисяч підписників. Дякую, дорогі!", — прокоментувала Дар'я.

Дар'я Білодід, фото з instagram
Дар'я Білодід, фото з instagram

Також Дар'я Білодід опублікувала фото на якому позує на березі моря, показуючи серденько. Символічно спортсменка на піску написала цифру 500.
Дар'я Білодід позує у стильному коротенькому топі та червоному парео, яке вона пов'язала замість спідниці. Свій образ дзюдоїстка доповнила панамкою в тон парео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще