Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

Однією з учасниць проекту стала солістка групи "KAZKA" Олександра Заріцька - зірка побореться за перемогу з Джамалою, Олегом Михайлютою, Олексієм Суровцевим, Анастасією Оруджовою, Іваном Люленовим, Костянтином Войтенком, Дмитром Каднаєм, Євгенією Власовою, Ольгою Харлан, Melovin і Станіславом Горуною.

На своєму акаунті в Instagram Олександра опублікувала досить пікантний знімок, похвалившись розтяжкою. Виконавиця приміряла яскраво-червону довгу накидку і чорну шкіряну сукню, зробивши шпагат на перилах ТРЦ в центрі Києва.

Водночас Олександра зазначила, що побувала на презентації серіалу "Моя улюблена Страшко" на телеканалі "1+1", представивши головний саундтрек картини "Цілувати тебе".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті від умінь Заріцької: "Ось це растяжечка)", " Ваааау, розтяжка 🔥", " Нічо сє разтяжка 😮😃👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻", "Оце ти даєш, красуня💪 😍", "нічого собі👏 👏", " ну все Малятко️️️️! Ти готова до виходу на паркет !!! У цьому сезоні - вболіватиму за тебе і Джамалу ! 🖤".