Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила поділитися власними лайфхаками, як зберігати продукти свіжими якомога довше. Так, артистка зазначила, що для денної дози вітамінів і мінералів людині варто в будь-якому прийомі їжі вживати овочі, зелень, фрукти і ягоди.

Такі продукти вимагають до себе особливого ставлення, проте без них не можна вибудувати правильний раціон харчування.

Аніта радить мити овочі та фрукти безпосередньо перед вживанням, зелень зберігати в пакетах без повітря в сухому вигляді, не відривати корінці від полуниці або томатів, не зберігати банани в холодильнику, а їх корінець замотувати харчовою плівкою.

instagram.com/anitasporty/

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

instagram.com/anitasporty/

"Як бути здоровим і повноцінно отримувати всі вітаміни і мінерали з їжі?

Правильно! Завжди в тарілці бачити перед собою в будь-якому прийомі їжі: овочі, зелень, фрукти або ягоди 🍐🍏🍊🍋🥒🥬🥦🥑🍎🍓

Ці продукти вимагають до себе особливого ставлення і дотримання правил зберігання, але без них вибудувати правильний раціон просто неможливо.

Мої лайфхаки як зберегти 🍎 🥦 довше:

1. Мити безпосередньо перед вживанням, а не коли принесли додому. Помивши овочі, фрукти і зелень, ви значно скорочуєте їх термін зберігання.

2. Зелень найкраще зберігається в зіп пакетах без повітря (або в герметичних боксах) в сухому вигляді.

3. Не варто відривати корінці заздалегідь у полуниці або помідора, якщо це можливо, так плоди довше збережуть аромат.

4. Банани зберігати не в холодильнику, а замотавши корінець харчовою плівкою."

instagram.com/anitasporty/