Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто розміщує фото і відео з особистого життя, за моментами якої стежить понад 320 тисяч її підписників.

Як відомо, молода пара вирушила в романтичну подорож зі своїм вихованцем, французьким бульдогом Сарою, на український курорт, до берегів Чорного моря. Дівчина активно розміщує безліч кумедних фото і відео з відпочинку в соцмережі.

Цього разу артистка на фотографії позує на причалі біля моря, у відвертому і дуже спокусливому купальнику чорного кольору з люрексовою вставкою, який демонструє її рельєфні форми і струнку фігуру. Телеведуча, як завжди, з гумором прокоментувала свій пост.

"Давай зробимо красиву фотку для інсти? Я: міцно вчепилася в причал, як ніби він тікає", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували нову публікацію артистки і не втрималися від гуморних висловлювань.

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь почала роздавати Розенку "мамські" поради: "Все продумано"

Як повідомляв Знай.uа, наречена Павла Розенко Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на ельфа: "Галюни у вас"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь у "чернечому" вбранні здивувала українців: "Коли сукню вибирала маман"