Відома українська співачка і народна артистка Таїсія Повалій, яка живе і працює в Росії, досить часто радує свою армію шанувальників різними постами з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить 260 тисяч людей.

Цього разу 56-річна співачка поділилася відео з закулісся програми "Добрий вечір, Казахстан!", в якому вона брала участь. Таїсія зізналася, що той голос за кадром, який чують її шанувальник в короткому ролику, належить її хорошому другу Хуану Ларра, і за сумісництвом режисерові її найграндіозніших сольних концертів і цієї ж програми, в яку її запросили. Також, на відео можна побачити як вона цілує свого улюбленого друга. Варто нагадати, що Таїсія перебуває у шлюбі зі своїм другим чоловіком Ігорем Ліхутою з 1993 року.

"На знімальному майданчику все, як завжди, професійно і швидко! 💪 Ви чуєте голос режисера на відео, з ним же я і цілувалася в кінці 🤣, улюблений Хуан Ларра, режисер цієї чудової програми і моїх знакових сольних концертів! 🔥", - написала Таїсія.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Таїсію Повалій спіймали на плагіаті Алли Пугачової: "Що це? Раніше не помічала...."

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій розповість про життя з Ігорем Ліхутою: "Залишає слід на шляху кожного"

Також портал Знай.uа писав, що Таїсія Повалій повернулася з Росії в Україну і поділилася враженнями: "Ми тут подихаємо"