Відома українська співачка Таїсія Повалій, яка нещодавно розгадала "Код да Вінчі", продовжує радувати своїх відданих фанатів природною і весняною красою. Зірка опублікувала фотографію, де похизувалася широкою і білосніжною посмішкою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Таїсії Повалій в мережі Instagram.

Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram
Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram

"Сонечка всім в стрічку!", - коротко підписала публікацію Тая.

Так, на опублікованому кадрі можна побачити улюблену тисячами українців співачку. Бували часи, коли Таю кликали на заповнені міські стадіони на честь свят. Сподіваємося, що незабаром закінчаться карантини і зірка знову зможе побачитися зі своїми шанувальниками, навіть і через такий привод, як звичайний день міста.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники встигли поставити сотні лайків, а також залишити безліч коментарів з компліментами. Ось, що пишуть співачці під фото: "Сама, як сонечко", "Сонечко, наш промінчик", "Дякую! І Вам в життя", "Шикарна ви, Тая!!! Сонечка чекаємо не менше, ніж Ваших постів в стрічці) зігрівайте частіше) дякую!!!", "Сонячна, світла людина світиться в будь-яку погоду!!! Красотулька наша!", "Ніжна, прекрасна улюблена".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Таїсія Повалій розгадала "Код да Вінчі" з іншим чоловіком: "Улюблені люди".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій показала ноги від вух у незвичайному вбранні: "Давньогрецька Богиня".

Знай.uа писав, "позелена" Осадча поскаржилася на робочий вихідний - "А воно вам треба?".