Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік зрідка радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч передплатників.

Як відомо, син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам, на наступний день після свята його дружини, 15 червня. Зовсім недавно подружня пара хрестила свого сина Михайла за всіма християнськими традиціями, в церкві, зі священнослужителем і хрещеними батьками. Артист іноді розміщує зворушливі кадри за участю свого сина.

Цього разу Віктор опублікував ролик в Insta Stories. На відео люблячий батько трепетно охороняє сон свого синочка, міцно тримаючи його на своїх грудях. Сім'я знаходиться в машині, і незважаючи на це, Михайло не перевертається і не вередує, дозволяючи без стресу дістатися батькам до місця призначення.

"Михайло Вікторович спить... Діти", - сказав артист на відео.

Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою: "З роками тільки..."

Нагадаємо, що Катерина Репяхова залишила Віктора Павлика і маленького сина заради своїх забаганок: "Не можу вже"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік з Катею Репяховою вирушили на концерт без сина: "А де Мишко?"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова зробила відверте зізнання після інтерв'ю Віктора Павлика: "Мій чоловік був не справжнім"