Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Останній місяць для Катерини та її чоловіка Юрія Горбунова був наповнений насиченими і радісними подіями і новинами. Однією з найголовніших стало народження їх довгоочікуваного третьої дитини 19 серпня, ім'я малюка поки не повідомили, але відомо, що це хлопчик, вагою в 3250 грам і зростом 52 сантиметри. Варто зазначити, що першому синові пари Івану 4 роки, також у Каті є дитина від першого шлюбу - 18-річний Ілля.

Як відомо, 24 серпня вся країна і її жителі святкували 30-річчя Незалежності України, в цей же день Юрію Горбунову виповнився 51 рік. Сам Юрій і Катерина поділилися масою щасливих фото з торжества, так само як і Настя Каменських з Потапом, які запросили на сімейне свято.

Катерина розмістила ще парочку знімків з аудиторією, нагадуючи всім, як же сильно вона любить свого чоловіка. Також, телеведуча побажала своєму коханому великого щастя.

"День народження @gorbunovyuriy люблю більше свій :)" - зізналася Катя.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Юрій Горбунов влаштував собі солодке життя після народження сина від Катерини Осадчої: "Це тільки початок"

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов зітхнув з полегшенням після народження сина: "Можна розслабитися"

Також портал Знай.uа писав, що Потап з гітарою зробив куму Юрі Горбунову "бомбу" на день народження: хрещеник допоміг