Відома українська телеведуча, блогерка і колишній "Ревізор краси" Олена Філонова продовжує радувати своїх підписників різкими і красивими змінами у фізичній формі. Цього разу Олена вирішила дуже детально показати, що ж саме і на скільки змінилося в її тілі. Увага - на талію!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Філонової в мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Друзі! Мої результати не оцінив Insta! І чомусь прибрав. Я вважаю, що маю право на власну радість і перемогу над собою, розділити з Вами. (ГОРТАЙ КАРУСЕЛЬ). На честь кожного свого сантиметра і Вашу підтримку. Я хочу Вам! Все, що потрібно це долистати карусель і подружитися з 88 моїми друзями!

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мій результат місяць тому: Зріст 160 см; Талія 79 см; Нижче талії 88 см; Стегна 108 см; Вага 67 кг. Результат через 21 день: Талія 73; Нижче талії 76 (-12 см в обсязі); Стегна 103; вага була 62,3 сьогодні 61 кг; вже -6 кг. Давайте разом відсвяткуємо! Дякую велике кожному за Вашу підтримку, добре слово і любов.", - пише Олена Філонова.

Телеведуча також опублікувала кілька фотографій, на яких можна помітити всі зміни, які вдалося здійснити зірці під час своїх тренувань.

Нагадаємо, що Олена Філонова стала ведучою нового шоу "Реальне життя" - соціально-психологічний ток-шоу, яке запрошує до діалогу героїв, які зіштовхнулися з життєвими труднощами. Учасники приходять до студії, щоб знайти вихід з життєвих криз, виправити помилки минулого.

Раніше повідомляли, схуднути з 66 до 51 кілограма: Ревізор Олена Філонова після загибелі батька вирішила стати іншою людиною.

Як повідомляв Знай.uа, "Ревізор" Олена Філонова віддала своє тіло в надійні руки, заради ідеальної талії: "Дивитися до кінця!".

Знай.uа писав, лікар-дієтолог зізналася, чи можна схуднути на кефірі: "Не заїдайте стрес".