Українська телеведуча програми "Ревізор" Олена Філонова відкрита особистість, і нічого не приховує від своїх шанувальників. Цей раз не став винятком, адже вона прийшла на інтерв'ю.

Новий, практично півторагодинний ролик записали вони зі Славою Дьоміним, який регулярно записує інтерв'ю з цікавими особистостями. Ось, прийшла черга і до дівчини.

Там Олена Філонова поговорила на досить особисті теми, які стосуються смерті батька, відносин, а також боротьби із зайвою вагою, за що її останнім часом часто стали дорікати.

Вага телеведучої на момент інтерв'ю становив 66 кілограмів, з ростом 159 сантиметрів, однак, як сказала сама Олена Філонова, з її параметрами потрібно важити не більше 52 кг.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Винуватцем зайвої ваги називає стрес через нещасливе кохання.

"Коли ми переживаємо, може бути брак сексу, це теж впливає. Жіночий організм, гормони, тим більше, мені не 18 років. Вже не так організм активно працює активно, як це було в тому віці " - розповідає дівчина.

Звичайно ж, переїдання в житті дівчини також присутній, і все через відсутність любові в житті. Вона мріє про те, щоб знайти людину, яку можна буде полюбити.

Також, згадали і про батька Олени, який помер близько року тому. 30 грудня 2020 року відбулися його похорони.

30 років тому він пішов з сім'ї, коли дівчина була ще зовсім маленькою. Він любив випити, і в такі моменти абсолютно себе не контролював. В один момент в стані сп'яніння він штовхнув маленьку дочку, кинув об диван.

Вони не спілкувалися, але, при цьому він завжди знав де Олена і його колишня дружина, де живе, у нього був номер телефону.

"Коли Україна і Росія почали ворогувати, він написав, перед тим як Вконтакте закрили, він написав величезними літерами "Моя дочка - фашистка". Я була в шоці, за що " - розповідає телеведуча зі сльозами на очах.

Справа в тому, що він жив у Краснодарі, і все своє невдоволення з приводу політичної ситуації виплеснув на неї.

Про смерть батька дізналася від родичів з його боку, з якими дівчина підтримує зв'язок. Незважаючи на всю образу, після смерті намагалася згадати про нього все найкраще.

Нагадаємо, раніше Олена Філонова зарядила тренеру з причинного місця: "головне-це сексуально кричати"

Як повідомляє портал Знай.uа "Холостячка" Філонова поділилася інтимними хитрощами з українками: "С * кс-Іграшки і пара трусів"

Також Знай.uа писав, що Ревізор краси Олена Філонова влаштувала п'яні танці і засунула собі пальці нижче пояса