Улюблений рокер української артистки Світлани Лободи Тілль Ліндеманн, про яких свого часу ходило багато романтичних чуток, опинився в незручному становищі.

Так, до німецького співака, соліста гурту "Rammstein", який приїхав в Тверську область, щоб виступити на військово-музичному фестивалі "Спаська вежа", прийшли російські силовики і влаштували "слідчі дії".

Тілль Ліндеманн, фото з Instagram
Тілль Ліндеманн, фото з Instagram

Російські силовики прийшли вночі 28 серпня в готельний номер до соліста гурту Rammstein Тіллю Ліндеманну. Повідомляється, що вони "провели слідчі заходи" в кімнаті готелю, де зупинився музикант. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Джерело журналістів не зміг назвати причину інтересу правоохоронних органів до Ліндеманна, зазначивши лише, що "перевірка проводилася в рамках заяви".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тілль Ліндеманн повинен виступити на військово-музичному фестивалі "Спаська вежа" 4 і 5 вересня. Фестиваль проходить в Москві на Красній площі з 27 серпня по 5 вересня.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн, фото з соцмереж
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн, фото з соцмереж

Російський музей Ермітаж заявляв, що нібито Тілль Ліндеманн нелегально продає серію предметів з цифровими зображеннями (NFT-токени), знятими в музеї. Ермітаж стверджує, що музикант грубо порушив умови договору, не погодивши з музеєм зйомку частини зображень і їх подальшу токенізацію, а також неправомірно використовував в комерційних цілях найменування Ермітажу, вказавши його в назві токена "One shot video HERMITAGE EDITION".

Вартість токена, за відомостями музею, починається від 100 тисяч євро за штуку, а загальний тираж досяг десяти одиниць.

Раніше повідомляли, Ані Лорак показала давнє кохання з Сергієм Лазарєвим: ідеальні.

Як повідомляв Знай.uа, носик майже, як у Світлани Лободи: овдовіла блогерка Софія Стужук кардинально змінилася після пластики, кадри перевтілення.

Знай.uа писав, Ані Лорак зізналася в коханні Україні з Росії: "Якби була людиною...".