Популярна українська телеведуча, головна зірка програми "Аферисти в сітях" і дружина колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь продовжує активно вести свою сторінку в мережі Instagram.

Цього разу телеведуча показала своїм шанувальникам цікавий вид власного макіяжу - "штукатурний".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Коли залишилася штукатурка після ремонту", — іронічно підписала публікацію Олена-Крістіна Лебідь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На свіжому фото можна помітити телеведучу у себе вдома, де видно дуже насторожене вираз обличчя, на якому бліда маска, як з емоцій, так і з косметики. Олена-Крістіна Лебідь зробила фото в стилі селфі, на задньому фоні завмер силует. Можна припустити, що ця фігура належить коханому телеведучої Олени-Крістіни Лебідь Паші Розенку.

Також варто нагадати, що 21 серпня Олена опублікувала пост в соціальній мережі, на якому постала в образі Ельфа. Олена-Крістіна Лебідь лежить на зеленій траві в червоній футболці, а поруч з нею іграшка. Швидше за все, знаменитість використовувала "маску" для фотографії.

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь "поїхала" і вчепилася в причал руками: "Він аферист".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь почала роздавати Розенку "мамчині" поради: "Все продумано".

Знай.uа писав, наречена Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на ельфа: "Галюни у вас".