Переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: на фанатів чекають 5 нових пісень і шоу

39 років минуло з їх останнього пісенного релізу. Вийдуть нові пісні вже цієї п'ятниці, 3 вересня. Варто відзначити, що вік учасників вже давно перейшов межу в 70 років. Борну Ульвеусу 76, Бенні Андресону 74, Агнетте Фельтског 71, а Анні-Фрід Лінгстад 75.

До слова, дві пісні, з п'яти, були записані ще три роки тому, однак, прем'єра постійно відкладалася, з незрозумілих причин. Шанувальники не впадали у відчай, і продовжували чекати, і за терпіння будуть віддячені.

ABBA, фото: скріншот з відео
ABBA, фото: скріншот з відео

Володарка найбільших сідниць в світі Наташа Краун всунула свою гордість в міні-шортики: "Літній вайб"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Відома шведська модель і блогер Наташа Краун, яка є володаркою найбільших сідниць в світі, знову похвалилася своїми пишними формами.

На цей раз з багатомільйонною аудиторією шанувальників Наташа Краун поділилася відео на, якому пройшлася в коротеньких шортиках. Дівчина дуже пишається своїми формами, тому не втрачає можливості демонтувати їх широкій публіці.

Наташа Краун, скріншот з відео
Наташа Краун, скріншот з відео

Рух поїздів зупинено на кілька днів після обстрілу, українців терміново евакуювали

28 серпня бойовики вже кілька разів обстріляли Авдіївку з важкої артилерії. Під удар потрапили як позиції ЗСУ, так і цивільна інфраструктура.

Зокрема, відомо, що бойовики обстріляли міський залізничний вокзал, через це рух поїздів у Донецькій області тимчасово обмежено. Зі станції евакуювали пасажирів і працівників.

Ситуація в Авдіївці загострюється, фото "Новини.LIVE"
Ситуація в Авдіївці загострюється, фото "Новини.LIVE"

На Донбасі загинув український військовий після шквального вогню бойовиків: 7 разів відстрілювалися

Протягом минулої доби, 27 серпня, на Донбасі було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Поруч з Новомихайлівкою противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і зброї. Поруч з Південним агресори з Росії обстрілювали наші позиції з протитанкових гранатометів.

Внаслідок обстрілів загинув один військовослужбовець. Чоловік отримав поранення, яке було скоєно несумісне з життям.

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

Горіховий Спас 29 Серпня: що потрібно обов'язково присвятити в церкві, список продуктів

У неділю, 29 серпня, християни східного обряду відзначатимуть останній, третій Спас - горіховий. У цей день в Константинополь принесли Нерукотворний образ Ісуса на полотні, тому друга назва свята "полотняний Спас".

Згідно з традицією, наші предки в цей день несли в храми полотна, льон і пасмо. Вірили, що речі, окроплені святою водою, зцілюють від хвороб і очищають людину.

Горіховий спас, скріншот: YouTube
Горіховий спас, скріншот: YouTube