Популярна співачка пожартувала на тему самостійного життя сучасних молодих людей. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. Величезну популярність їй принесла пісня" Охорона, скасування", яка також з'явилася в дебютному студійному альбомі"я - Яна".

  Jerry Heil, скріншот з відео
  Jerry Heil, скріншот з відео

На даний момент дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

28 серпня в обох своїх соцмережах вона опублікувала кумедне відео, в якому показала дорослішання сучасних молодих людей.

я: нарешті самостійне життя. Буду купувати що захочу
, - повідомила вона.

А потім вона почала показувати різноманітні засоби для миття посуду, чищення унітазів і ванн. Таким чином, ймовірно, дівчина вирішила показати рутину і будні дорослих.

Нагадавши, заплакана Jerry Heil зібралася покинути Україну: "Хочу вирватися". Артистка зараз змінюється і шукає себе

Як повідомляв портал "Знай.ua", Jerry Heil притиснулася до циклопа з "Маски" і розпалила інтригу ще більше: "Зізналася, без сумніву...". Jerry Heil заінтригувала маскою Циклопа

Також "Знай.ua" писав, Jerry Heil похвалилася целюлітом: "обожнює жіночі ляшки". Дівчина опублікувала новий пост, де розповіла про проблеми