Горіховий спас, скріншот: YouTube
Горіховий спас, скріншот: YouTube

Горіховий Спас 29 серпня: що потрібно обов'язково присвятити в церкві, список продуктів

У неділю, 29 серпня, християни східного обряду відзначатимуть останній, третій Спас - горіховий. У цей день в Константинополь принесли Нерукотворний образ Ісуса на полотні, тому друга назва свята "Полотняний Спас". Згідно з традицією, наші предки в цей день несли в храми полотна, льон і пасмо. Вірили, що речі, окроплені святою водою, зцілюють від хвороб і очищають людину.

Лариса Троева, фото: Instagram
Лариса Троева, фото: Instagram

Переїхав автомобіль під час трюку: 50-річна жінка побила кілька рекордів, і ледь не попрощалася з життям

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Стало відомо про те, що артистка з Якутії Лариса Троєва встановила відразу кілька рекордів. Її в прямому сенсі переїхав автомобіль під час небезпечного трюку. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, в Московській області, на аеродромі "Новинки", Якутянка Лариса Троєва представила небезпечні номери. Жінка є артисткою театру естради, а також багаторазовим лауреатом Книги рекордів Російської Федерації.

Магнітні бурі, кадр з відео
Магнітні бурі, кадр з відео

Магнітні бурі вдарять з новою силою в останні дні літа - як уберегтися метеозалежним

Незабаром Землю накриє магнітна буря, тому метеозалежним людям слід поберегтися в цей період. Так, стало відомо, що незабаром землю накриє сильною магнітною бурею "червоного" рівня вже в кінці серпня. Особливо сильний удар прогнозують 30 серпня, а напередодні, 29-го, магнітосфера буде збудженою. Свого піку коливання досягнуть о 06:00 у понеділок.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Настя Каменських заспівала з коханою матусею і зворушила українців

Цього разу Настя Каменськиз показала дуже душевне виконання пісні "Черемшина" і "Червона рута" разом зі своєю мамою Лідою. Зазначимо, що мама і зіркова донька заспівали разом після застілля на дні народженні у відомого телеведучого Юрія Горбунова.

Фотосесія. Фото: Вгороде.
Фотосесія. Фото: Вгороде.
Фотосесія. Фото: Вгороде.

Потрібно померти: ритуальне агентство відправляє українок у загробний світ

У Дніпрі представили колекцію одяг для покійних і продемонстрували дівчат у трунах. Про це повідомляє портал Вгороде. Місцева похоронна студія Angels перша представила в нашій країні колекцію одягу для небіжчиків. Фотографію збирають в каталог, частину з якого опублікували в соціальних мережах. В якості моделей було обрано виключно дівчата, які лежали в труні в образі небіжчиків. На них були різні шати - розшиті сукні, костюми з покритими головами.