На сторінці в Instagram популярної української співачки і дружини репера Потапа Насті Каменських, яка виступає під псевдонімом NK і має багатомільйонну аудиторію шанувальників в соцмережах, з'явився новий запис.

На цей раз зірка, яка із задоволенням ділиться своїми новими фото або цікавими подробицями з особистого і творчого життя з 5.3 мільйонами чоловік, попрощалася з останніми літніми вихідними.

На знімку Каменських у білій майці з написами, джинсових шортах і чорному кроп-топі, ледь приховує ідеальні груди. Співачка грайливо посміхається, уперши руки в тонку талію.

"Last summer Sunday vibes (минулого літа недільні флюїди)", - підписала вона ефектний знімок в променях яскравого сонця.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Сууум, що літо таке швидкоплинне», «Сонячна дівчина», «Красоточка. Як завжди, на вищому рівні", "Крутяк!», «Мила. Удачі і здоров'я!", - захоплюються коментатори під знімком.

"Боже, як же від тебе затишком віє", "Неділя! Найкраще, що можна було б з ранку почути! Воно останнє - і далі осінь...? Ну, і що ж! Додасться лише фарб. Осінь всіх починань пора! Вона прекрасна! Скоро осінь!", - додають інші.

Нагалаємо, що Настя Каменських в білому ТОПі зачарувала засмаглим тілом: "найважливіший...". Знаменитість розповіла про свої пріоритети в житті.

Також портал Знай писав, що Настя Каменських тільки в рушник спантеличила українців зовнішнім виглядом: "не лякай"

Раніше повідомляв Знай, що Настя Каменських приголомшила фанатів, навіть Потап не знав: "була б я чоловіком...". Артистка порадувала шанувальників новим знімком з відпустки