Популярна українська співачка і блогерка Яна Шемаєва, яку знають і люблять під сценічним ім'ям Jerry Heil, продовжує радувати своїх шанувальників новими яскравими кадрами і звістками із зіркового життя. Цього разу дівчина заявила, що їй вдалося, завдяки її підписникам, вийти на друге місце важливого конкурсу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації яни Шемаєвої в мережі Instagram.

Публікація Jerry Heil, скріншот: Instagram
Публікація Jerry Heil, скріншот: Instagram

"Нам з вами вдалося виштовхати мене в конкурсі на друге місце! У Міжнародному конкурсі! Всесвітнього рівня! Ви хоч розумієте, яка ми сила? До першого місця залишається приблизно 18000 балів (це якщо 1800 людей віддадуть мені по 10 балів) ... і до кінця конкурсу - доба! Ми зможемо я вірю, що ми зможемо!!!# пандатім. Вперед!", - пише Яна.

Публікація Jerry Heil, скріншот: Instagram
Публікація Jerry Heil, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також у публікації можна помітити, що Яна опублікувала три яскраві фотографії просто з великої і теплої Одеси, де зараз відпочивають тисячі українців. Дівчина позувала на фоні гарного будинку по вул. Дерибасівська 29, де повинні зробити фото всі, хто приїжджає на відпочинок в Одесу.

Також варто зазначити, що деякі фанати не можуть зрозуміти, як саме потрібно голосувати і скаржаться на те, що не можуть знайти посилання, щоб віддати за свою улюбленицю важливий голос.

Раніше повідомляли, Jerry Heil змушена віддавати гроші на лисих чоловіків, крик відчаю почули всі: "Виростеш".

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер у свої 20 років зважилася на збільшення грудей заради нового хлопця: "Інший рівень".

Знай.uа писав, Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила.