Україно-Американський чемпіон світу з латинських танців і учасник шоу "Холостяк" Максим Чмерковський, який став одним із суддів культового шоу "Танці з зірками", опублікував зворушливе відео, створене для нього загиблим другом кілька років тому.

«@sergeonik made this edit for @petamurgatroyd and me few years ago. I saw it for the first time few days ago. I’m chocking up as I’m writing this because it’s as if he had this whole thing planned. I’m ready to have it all be just a giant hoax so I can give him another hug. I will never heal from this and it won’t ever make sense, but I will definitely learn from this and I will never forget my unicorn friend. I’m sorry. Thank you. I love you (@sergeonik зробив це для @petamurgatroyd і мене кілька років тому. Я вперше побачив це кілька днів тому. Я задихаюся, коли пишу це, тому що, схоже,він все це спланував. Я готовий зробити все це просто гігантською містифікацією, щоб я міг ще раз його обійняти. Я ніколи не зцілююся від цього, і це ніколи не буде мати сенсу,але я точно витягну уроки з цього і ніколи не забуду свого єдинорога. Мені шкода. Дякую. Я люблю вас", - написав він під опублікованим відео.

«So so sorry for your loss ! What a senseless tragedy. Prayers up for the family. RIP (співчуваю вашій втраті! Яка безглузда трагедія. Молитви за сім'ю)", - співчувають коментатори.

«What was the cause of death? I assume he OD’d on drugs? (Що стало причиною смерті? Я думаю, він приймав наркотики з передозуванням?)», why would you right away assume that???? Not every celebrity who died od'd! (З чого б вам відразу це припустити???? Не всі знаменитості, які померли на самоті!)», - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Макс Чмерковський став новим суддею "Танців з зірками"

Також портал "Знай.uа" писав, що відомо ім'я другого учасника "Танців з зірками"