Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Знаменитість є лідером зіркової сотні в проекті "Співають всі", проте нещодавно артистка виставила компрометуюче фото з Валерієм Меладзе.

Наталя зазначила, що виконавець став її помічником у свіжому випуску. Так, зірка приміряла незвичайне вбрання, що складається з білосніжної сукні і блейзера-оверсайз, суцільно всипаного масивною срібною аплікацією, стоячи біля Валерія і ніжно посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що Меладзе довгий час живе, працює і навіть будує політичну кар'єру в Росії, а його виступ на Atlas Weekend 2021 в Києві і участь в шоу "Співають всі" піддалося критиці з боку багатьох українців.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Салют, Валера! 💥

Сьогодні зірковий помічник на шоу @spivayut_vsi-Валерій Меладзе @meladzevalerian!"

Фолловери не пройшли повз: "Шоу класне, але коли з'являються артисти з Росії то чомусь стає сумно🙌"," а він що тут робе (класно бабки в Україні заробляти, зрадники)", "що він тут робить, соромлюся запитати... не розумію, чесно (((" , "не буду навіть дивитися.", "Іспанський сором 🥴".