Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, часто ділиться з шанувальниками моментами особистого і творчого життя на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість заявила про розрив з обранцем Олександром Еллертом, проте шанувальники пари вже не раз виставляли відеодокази того, що кохані знову помирилися.

Самі ж зірки поки не афішують свої почуття. Так, Ксенія виставила зворушливе відео з весілля друзів - акторці вдалося зловити заповітний букет нареченої. Артистка не змогла стримати радості, а підтримати маму прибіг її син Платон.

У аудиторії не виникло сумнівів у тому, що знімав події саме Еллерт, проте Мішина грайливо зазначила, що тепер чекає на "бонус у вигляді чоловіка".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Залишу це тут:))) на прекрасну довгу пам'ять про найкрутіше весілля @d_legeida + @dimasovajr =🤍

@d_legeida, тепер я зрозуміла для чого в нашому з тобою житті сталося "Искушение" 😆

Хм, подейкують, що тим, хто зловив букет дається прекрасний бонус у вигляді «чоловіка» . Скільки чекати, хто знає ?)"

На пост Ксенії Мішиної відповів і її коханий Олександр Еллерт.

"Я знаю!)",- заінтригував коментарем шоумен.