Колишня дружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia (Ярослава Притула) частенько радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила селфі в дзеркалі примірювальної одного зі столичних бутиків, позуючи в розкішному образі.

Так, артистка одяглася в довгу вечірню сукню темно-синього кольору з глибоким декольте, доповнивши образ макіяжем з помадою кольору фуксії на губах. Зірка продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також заінтригувала прем'єрою нової пісні.

За словами виконавиці, вона вже "доросла дівчинка", а тому з легкістю прибирає зі свого життя все непотрібне. Ярослава зізналася, що заради шоу-бізнесу їй не довелося підставляти людей або грати їхніми почуттями.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Скоро прем’єра пісні, в якій я написала про свої почуття, про те, що відчуваю в даний період, про своє відношення до стосунків у парі, і до життя вцілому…

...Заради шоу - бізнесу мені не потрібно «йти по головах», гратися людьми і почуттями…

Моя душа бунтує, коли граються і маніпулюють мною. Все це проявляється в творчості. Підсвідомо.

З мого життя зникає непотрібне. Я обираю тих, з ким затишно, легко і тепло моїй душі, за будь-яких обставин."