Популярна українська виконавиця, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Надія вже повернулася в рідний Київ з сімейної подорожі зі своїм чоловіком Володимиром з колоритної Туреччини, де вони встигли зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, артисти привезли з собою масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Багатьма знімками Надя вже встигла поділитися в Instagram раніше. Але, погода в столиці не особливо надихає і радує багатьох жителів, тому співачка вирішила додати трохи фарб в стрічку соцмережі шанувальників і розмістила чарівне фото з останньої подорожі.

На знімку Надя позує на невеликій терасі, яка відкриває шикарний вид на скелясті гори і море. Співачка вибрала яскравий образ-купальник спокусливого червоного кольору і кросівки.

"Це фото заряджено на продовження літа!!!" - заявила Надя.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що дощ мало не влаштував "конкурс мокрих майок" для Наді Дорофєєвої, але на допомогу прийшов мужній "супермен": Дантесу пора задуматися

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва гаряче побешкетувала з льодяником в "ляльковому" образі: "Яка грайлива"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес видав правду про свої "особливі" рекорди - Наді Дорофєєвій не позаздриш: "Поки тільки два рази"