Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак в обіймах Філіпа Кіркорова забула про рідну Україну

Співачка розмістила серію шикарних фотографій з грандіозного торжества - щорічного міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Новая волна", який перші 12 років проходив в Юрмалі, а в 2015 році переїхав до Сочі. На знімках Ані позує в різних образах: у вечірній золотистій сукні, в коктейльному міні синього кольору, в чорному сексуальному комбінезоні та в сріблястому вбранні з бахромою.

Ціни на продукти, кадр з відео
Ціни на продукти, кадр з відео

Українці "заплачуть" восени в магазинах: подорожчає хліб, м'ясо, яйця і молоко

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку експертів, українцям варто готуватися до того, що вартість на товари і послуги продовжить зростати. Найбільше злетять ціни на продукти з першої групи. За даними Держстату, хліб - у списку лідерів по подорожчанню в 2021 році. Очікується, що м'ясо подорожчає на 5-10%. Розгін цінників вже почався. Також, можуть подорожчати яйця. У 2021 році ціни на них зашкалюють.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/

Дзідзьо перетворився на мольфара після розлучення зі Slavia: ловить блискавки бородою

Популярний український артист, який останнім часом доволі активізувався, як актор і шоумен - Михайло Хома продовжує радувати шанувальників яскравими знімками із зіркового життя. Улюблений мільйонами українців бородань бере участь у шоу "Маска" в якості судді, і саме з проєкту Михайло показав новий кадр.

Київ, скріншот: YouTube
Київ, скріншот: YouTube

Київ за один вечір перетворився на Атлантиду - вулиці, будинки та авто пішли під воду

Для жителів і гостей української столиці перші дні останнього тижня серпня почалися з дуже тривожних подій. У понеділок і у вівторок, 29 і 30 серпня, на місто напала справжня буря з сильним вітром, грозою, почорнілим небом і зливою. Повідомляється, що вулиці затопило, а людям було складно дістатися додому.

Лікарня. Фото: УНН
Лікарня. Фото: УНН
Лікарня. Фото: УНН

"200 гривень за прийом": розлючені українці спіймали на гарячому "рекетира" в халаті

У лікарні стався скандал з терапевтом. На ситуацію поскаржилася українка, яка забезпечила свої слова відеозаписом. В інтернеті з'явилося відео з Чернігівської області. Слава Шакота, що опублікувала його, назвала його криком душі.