Мало хто з наших читачів пам'ятають колишню російського репера Тіматі Алексу. Однак співачка після довгої перерви перервала мовчання і дала інтерв'ю для "PeopleTalk", відео доступне на YouTube-каналі "FAMETIME TV".

Дівчина серед іншого розповіла, що за кілька років до початку війни на Донбасі продала квартиру і авто в російській столиці, потім пішов переїзд в Донецьк до батьків. Алекса тоді хотіла тихого сімейного життя далеко від медійних тусовок, а потрапила до зони бойових дій.

Каже, батько Олександр Чвіков втратив бізнес і сім'я кілька років зводила кінці з кінцями.

"У Москві мені було самотньо, я майже ні з ким не спілкувалася. Всі мене бачили і знали. Я захотіла простого сімейного життя, повернутися туди, де я нікому не цікава. Я переїхала в Донецьк і в 2014 році почалася війна. Я до останнього вірила в те, що все буде добре. Мене тато за шкірку звідти витягнув, я не хотіла їхати. Зібрав валізи і відвіз мене до Києва. Пізніше я познайомилася з хлопцем і повернулася в Москву, — розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також є трохи новин про те, що пережила співачка за останні кілька років. Зараз співачка Алекса щаслива у стосунках з фітнес-тренером В'ячеславом Дайчевим. Співачка зізнається, що колишні стосунки з колишнім бойфрендом Артуром були далекі від ідеалу.

Артистка розповіла, що зіткнулася з моральним насильством, але знайшла в собі сили піти. Кілька років артистка терпіла моральне насильство з боку бойфренда. Її обранець часто дозволяв собі грубість і навіть виганяв співачку з дому.

Одного разу після концерту Домініка Джокера вона залишила сумку за столиком, де сиділи їхні друзі. Коли артистка повернулася, Артур кинув їй сумку в обличчя і сказав забиратися, так як йому не сподобалося, що вона залишила речі без нагляду.

Після цього бойфренд вигнав її вночі з дому на мороз. Алекса зізнається, що їй було соромно просити допомоги у друзів, тому вона подзвонила матері Артура, яка її прихистила. Потім обранець співачки вибачався і обіцяв більше такого не повторювати, але подібне траплялося ще не раз.

З нинішнім коханим В'ячеславом Алекса була знайома давно, він складав для неї плани тренувань. Поступово їхні стосунки вийшли на інший рівень. Зараз пара разом виховує маленьку доньку.

Алекса і В'ячеслав, скріншот: YouTube
Алекса і В'ячеслав, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, проста баба Лоліта Мілявська в Італії навчилася крутити середній палець: "Це свято...".

Як повідомляв Знай.uа, захисникам на Сході влаштували запальний мікс: жарти - від "Жіночого кварталу", гітарне соло - від Арсена Мірзояна.

Знай.uа писав, проста баба Лоліта Мілявська в Італії навчилася крутити середній палець: "Це свято...".