Як відомо, не так давно на українському телебаченні стартував проект "Співають всі". В ефір вийшло всього дві програми, однак, завдяки ним українці дізналися багато ексклюзиву.

Суть шоу в тому, що 100 зіркових тренерів оцінюють вокальні дані учасників, і чим більше з них встане - тим краще. Помітили там телеведучу Олену Філонову, а також співачку і доньку Ніни Матвієнко Тоню. Саме їх секретна розмова була записана на камеру.

Все це було опубліковано на офіційному акаунті шоу в соціальній мережі Instagram.

Олена Філонова запитала у дівчини, чи одягає вона колись облягаючі наряди, щоб підкреслити фігуру, на що та відповіла, що соромиться це робити, і їй некомфортно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У мене теж животик є. Ти вагітна? Мірзоян?"- продовжила допит телеведуча. На все Тоня Матвієнко давала негативну відповідь, а її чоловік Арсен Мірзоян помітно занервував.

"Та ну, ти що. У нас четверо дітей. Потрібно ж їх годувати, гроші заробляти " - підсумувала співачка.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Варто відзначити, що раніше Арсен Мірзоян також відповідав на це питання. Багато хто на карантині вирішили, що це час для ще одного малюка, але, сім'я Мірзояна і Матвієнко не зважилися, так як у них на двох чотири дитини, і вони знають, коли потрібно зупинитися.

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Тому, на даний момент вони не готові заводити ще одну дитину, і продовжують виховувати спільну дочку, яку назвали Ніною, на честь бабусі.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко "під обстріл": "Неіграшкова зброя"

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян кинув все і помчав на Донбас, про гітару не забув: "Заглянули до хлопців..."

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян віддав частинку душі діткам, які живуть без батьківської любові: "добрі люди, великі справи..."