Зовсім скоро стартує новий сезон телевізійного проекту "Танці з зірками", де українські знаменитості будуть протягом декількох місяців боротися за титул кращого танцюриста країни.

Вже відомі імена всіх учасників, і на офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram вирішили показати милі фотографії зірок з їх діточками.

Ось, наприклад, фотографія відомого українського каратиста Святослава Горуна. Чоловік у цивільному шлюбі з Марічкою яж, і разом вони зараз виховують сина на ім'я Лев. На знімку якраз вони удвох, проводять свій вільний час разом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про особисте життя музиканта Олега Михайлюту (Фагот) відомо не так багато. У 2012 році він жив у цивільному шлюбі зі стилісткою, і у них є спільний син. На фотографії, яка опублікована в пості видно, як вони схожі.

Актор Костянтин Войтенко в 2015 році одружився з українсько танцівницею, учасницею другого сезону шоу "Танцюють всі", тому у нього вдома є особистий тренер.

У 2016 році у них народилася дочка, яку вони назвали Емілія. На знімку вони зображені всі разом, проводять весело час разом.

Співачка Джамала давно замислювалася над тим, щоб взяти участь у танцювальному проекті. У 2016 році вона перемогла на пісенному конкурсі Євробачення, через рік вийшла заміж, а ще через рік народила сина. Затягувати з народженням другої дитини сім'я не хотіла, і ось, в 2020 році співачка стала мамою вдруге.

Артур Логай, який зараз продовжує будувати акторську кар'єру і знімається в популярних проектах, вирішив підкорити ще одну вершину у вигляді танцювального проекту.

У 2018 році він одружився на актрисі Євгенії Павленко, і ось, щас у них є син, якого вони назвали Левом.