Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа вперше стали батьками - 2 серпня в одній з приватних клінік Києва у пари народився син.

Так, Сергій вирішив розповісти про материнство коханої, виклавши архівне чорно-біле фото, зроблене під час вагітності Анастасії. Чоловік зізнався, що вагітність зірки не можна було назвати легкою - у пари були деякі проблеми.

Однак попри це, Середа згадує тільки найтепліші і щасливі моменти. Шоумен зізнався, що зараз подружжя, як і всі молоді батьки, стикаються з недосипами, перевтомою та іншими труднощами цього періоду.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Згадуючи вагітність @mamarika_official перед очима спливають тільки яскраві, веселі і щасливі моменти, хоча якщо розібратися, у нас була купа проблем і цю вагітність не можна назвати легкою!🤷‍♂️

Тому коли нам зараз стає важко, від недосипів, перевтоми і всього іншого, через що проходять всі молоді батьки, я ловлю себе на думці, що згадуючи цей період нашого життя, перед очима точно також будуть спливати тільки найяскравіші, і щасливі моменти!!😍"

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя