Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник часто ділиться різними фото і Відео зі свого життя з багатотисячною аудиторією в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч людей.

Григорій і його 31-річна дружина Христина Решетник є однією з найпопулярніших пар в українському шоу-бізнесі і вважаються прикладом для багатьох сімей. У подружньої пари є троє синів - семирічний Іван, трирічний Дмитро і Олександр, якому в листопаді виповниться один рік.

Знаменитість зрідка публікує фото своєї сім'ї, частіше різні новини з творчої діяльності і зйомок шоу. Але, цього разу, Григорій розмістив чарівне фото дружини, на якому вона позує у відкритому купальнику біля басейну. Варто зазначити, що після народження трьох дітей Христині вдалося зберегти гарну фігуру, якою і вирішив похвалитися телеведучий.

"Mrs Reshetnik 🌟 Very beautiful girl 😍" - зворушливо підписав знімок Григорій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Григорій Решетник показав своїх маленьких хуліганів: "безцінні моменти"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник разом зі Златою Огнєвіч зробив приємне всім українкам: "Вже дочекатися не можу"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"