Відома українська співачка і актриса Камалія в останній день літа поділилася найтеплішими спогадами.

Камалія має досить широку аудиторію шанувальників. Тому зірка часто любить тішити шанувальників новими фото або подробицями особистого і творчого життя в Instagram, де за її життям стежать понад 220 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Камалії
Фото зі сторінки Камалії

На цей раз Камалія зізналася, що дуже любить літо і чекає його практично цілий рік, але на жаль воно проходить дуже швидко. Тому зірка вирішила поділитися зі своїми багаточисленними фанатами найяскравішими літніми спогадами.

"Ось так чекаєш літа цілий рік, а воно пролітає, як мить. І в останній літній день хочеться згадати кожен теплий і щасливий його момент. Поділіться, будь ласка, в коментарях вашими найяскравішими фотографіями літа 2021. Нехай вони нас гріють до наступного літа 2022☀️❤❤️", - написала Камалія.

Фото зі сторінки Камалії
Фото зі сторінки Камалії

На одній з опублікованих фото Камалія позує разом зі своїм чоловіком Захуром і дочками Арабеллою і Мірабеллою біля лікувальних грязей. Сім'я зірки з ніг до голови обмазалася грязями і весело посміхаючись позує на камеру.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще