Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість виставила зворушливий спільний кадр з 6-річним сином Табрізом, тепло вітаючи українців з Днем знань 1 вересня.

Найрідніший хлопчик зірки пішов у перший клас однієї з приватних шкіл у Києві, а для лінійки приміряв брючний костюм темно-синього кольору і білосніжну сорочку. Син виконавиці гордо тримав у руках букет троянд, посміхаючись на камеру серед зелених насаджень.

Варто відзначити, що Табриз - син Ірини та її колишнього чоловіка, режисера і фотографа Аслана Ахмадова, з яким співачка перебувала в шлюбі з 2015 по 2021 рік.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Всіх діток з першим днем осені -
1 вересня!🌷♥️🌷"

Фолловери не пройшли повз: "Красунчик🔥❤️😍❤💋💯🙏😇", "який гарний хлопчик...", "Хлопчик-красень😍", " який гарний першокласник ! 📝📗📖", "Вітаю🙌🙌Успіхів у всьому❤️", "Який гарненький хлопчик🍁😍", "Копія татко🔥👏😍😮", "Вже😂так швидко🔥вітаю😍❤️Красунчик який❤💋💯🙏😇", "Успіхів у навчанні ❤️".