Народні улюбленці та зірки шоу-бізнесу не завжди присвячували себе творчості, були моменти коли вони працювали викладачами.
Тому у День знань пропонуємо дізнатися, хто ж з ваших кумирів раніше присвячував себе навчанню, передає "Зірковий шлях", що виходить на телеканалі «Україна».
Мало хто знає, але відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик ще й майстер спорту з художньої гімнастики. І були часи, коли вона була викладачкою пластики для акторів-початківців.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Зараз співак та продюсер Потап є один з найуспішніших в українському шоу-бізнесі, проте за його плечима велике спортивне минуле. Він з дитинства займався плаванням та досяг завдання майстер спорту в водоному поло.
Артист має дві вищі освіти — перша — вчитель фізкультури і тренер з водного поло та плавання, друга — магістр економічних наук, підприємницької діяльності та аудиту.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Лідер гурту ТіК Віктор Бронюк окрім гарного співу має ще таланти. Тому були часи, коли артист був вчителем з малювання.

Alyona Alyona, фото з Instagram
Alyona Alyona, фото з Instagram

Реп виконавиця Alyona Alyona до того, як отримала популярність була вихователькою у дитячому садочку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
А англійський рок-музикант, мультиінструменталіст і актор Стінг до того, як повністю поринув у музику та стати популярним був вчителем англійської мови.

Діма Коляденко, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Діма Коляденко, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Вчителювання було й у житті відомого шоу-мена та хореографа Дмитра Коляденка. Він педагог лялькової студії.