Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи", а також, державний і політичний діяч Святослав Іванович Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників в Instagram публікаціями з особистого і творчого життя.

Як відомо, артист навчався на фізичному факультеті Львівського державного університету ім. Івана Франка, і закінчив його з двома вищими освітами: теоретична фізика і міжнародна економіка. Також, кілька років викладав для студентів у цьому ж університеті.

"Мій перший день в Львівському університеті імені Івана Франка почався не зі святкової лінійки. Він почався зі ... збирання хмелю на одному з полів Львівської області)). Пісні під гітару, футбол, "розборки" з місцевими, це все теж було." - поділився Святослав.

Як повідомляє артист, після 5-ти років старанного навчання, багато хто пішов в аспірантуру і в доросле життя. Незважаючи на розлуку, відчуття єдності і братерства, залишилося донині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Святослава залишилися дуже ніжні почуття до рідного університету, і до знаменної дати - 360-річчя навчального закладу він вирішив подарувати всім львів'янам і гостям міста безкоштовний концерт, який відбудеться прямо на території університету 18 вересня.

"Не зробити на таку дату щось особливе було б просто неможливо. І я вирішив подарувати рідному університету те, у що по вуха закохався, будучи його студентом - музику." - заявив артист.

За словами музиканта, в організації концерту та у фінансовому питанні Святославу допоможуть випускники університету - успішні бізнесмени. Світлове шоу світового рівня обіцяє влаштувати друг і партнер артиста Арвідас Буінаускас.

"Цю подію я присвячую своєму татові Івану Вакарчуку. Людині, без якої не було б ні мене, ні ОЕ, ні ТАКОГО Львівського національного університету." - повідомив співак.

Варто зазначити, що батько Святослава був ректором Львівського університету та міністром освіти і науки України. Чоловік помер 4 квітня 2020 року.

Нагадаємо, "Жити минулим - жахливо": Святослав Вакарчук після народження дитини зустрів старих приятелів

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук повідомив про трагічну втрату: "Не хочеться вірити"

Також портал Знай.uа писав, що розсекречено нову кохану Святослава Вакарчука: народила сина "під боком" у дружини