Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна потішила численних фанатів виходом нового кліпу на пісню "Сім вітрів".
Співачка Юлія Саніна має чимало шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими світлинами чи подробицями з особистого та творчого життя.
Так, цього разу у своєму Instagram, де за її життям стежить понад 660 тисяч людей зірка поділилася знімком з гуртом після зйомок кліпу на пісню "Сім вітрів".
Варто зазначити, що нову відеороботу гурт The Hardkiss презентував в останній день літа 31 серпня.

Фото зі стоірнки Юлії Саніної
Фото зі стоірнки Юлії Саніної

"Ну що?! Увірвалися на драйві в перший осінній день? 🤟🏼 Нехай "7 Вітрів" буде саундтреком вашого вересня🖤", - зазначила Юлія Саніна.


На опублікованому фото гурт The Hardkiss позує на фоні літака. Музиканти як на фото, так і у кліпі одягнені досить стримано, у чорних футболках та штанах такого ж кольору.
Проте образ Юлії Саніної вирізняється, вона одягла коротенькі шорти та піджак. Доповнила все це співачка стильною зачіскою з гульками.

Також Знай.uа писав, що Влад Яма точно зацінить: учасниця "Танців з зірками" спокусливо покрутила стегнами на камеру

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще