Відома українська співачка Тіна Кароль не надто часто тішить своїх шанувальників новими світлинами чи цікавими подробицями з життя. Проте її прихильники не втомлюються створювати фан-сторінки та ділитися на них світлинами співачки.
Так, цього разу на офіційному фан-акаунті Тіни Кароль _fantina з'явилося її розкішне фото. На опублікованій світлині відома співачка позує на фоні фонтану мило дивлячись у сторону та посміхаючись.

Тіна Кароль, фото зі сторінки  _fantina
Тіна Кароль, фото зі сторінки  _fantina

Тіна Кароль позує у розкішному та дуже спокусливому образі. Артистка одягла коротенький топ, та спідницю довжини міді з вирізом на стегні. Варто зазначити, що цей комплект зроблений не з тканини, а з тисяч намистинок з'єднаних воєдино.

До слова, раніше на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана з'явилося зворушливе архівне фото Тіни з фотосесії 2006 року.
На фото Тіна Кароль ніжно посміхалася на камеру, позуючи серед винограду і примірявши білосніжне вбрання з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще