Неймовірно популярна українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Зірка продовжує радувати шанувальників, навіть нічого не роблячи для цього - фанати самостійно знаходять в архівах цікаві кадри.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Тіни Кароль і Дана Балана в мережі Instagram.

Публікація "_dan_tina", скріншот: Instagram
Публікація "_dan_tina", скріншот: Instagram

Шанувальники коротко підписали публікацію: "Дівчинка-щастя". Також шанувальники додали смайлик з рудим котиком, у якого замість вічко червоні сердечка.

На опублікованому знімку можна побачити архівний образ ще зовсім молоденької Тіни, яке було зроблено під час одного з інтерв'ю, адже на плечі зірки можна побачити мікрофон.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Також важко не помітити широку і таємничу посмішку співачки - в той час Тіна ще звертала увагу на кожен об'єктив, буквально зачаровуючи поглядом будь-якого фотографа.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно в Insta-Stories знаменитість зворушливо привітала свого PR-менеджера Павла Орлова з днем народження - 27 серпня чоловікові виповнилося 36 років.

Так, артистка виставила знімок Павла, де той сидить на фоні гвинтових сходів з книгою в руках і келихом, який стоїть на підлозі. Зірка зізналася Орлову в коханні й не шкодувала для нього теплих слів.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль вибрала Дана Балана не серцем, а оченятами: "Тому що мужик...".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль сказала, за кого хоче заміж, 29-річний красень вже звів з розуму українок: "Дуже мрію".

Знай.uа писав, Тіна Кароль зізналася в коханні кароокому красеню, але це не Дан Балан: "Стали рідними".