Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько поділилася власними враженнями від того, що таке – бути мамою. Також вона зізналася в ефірі програми «Зірковий шлях» на телеканалі "Україна" в тому, чи доводилося їй колись бити своїх дітей.

У яких випадках співачка Анастасія Приходько застосовує до своїх дітей фізичне покарання?

Анастасія мешкає в заміському будинку разом із чоловіком Олександром і трьома дітьми – одинадцятирічною Наною, шестирічним Гордієм та Лукою, який народився в березні.

Анастасія дозволяє раз на тиждень повну свободу у харчуванні. Дітям дозволяють їсти те, що вони забажають. А от в інші дні – винятково здорова їжа.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Йогурти, топінги – я готую оладки, млинці. Обов’язково є маленька «Кола» - це їм такий приз, якщо зроблять щось. Я не дозволяю її пити просто так», - ділиться Анастасія.

Вона додала, що родина зазвичай снідає кашами, а зараз співачка планує навчитися готувати пиріжки.

Обов’язково також навчання етикету за столом, повага до хліба. Крім того, співачка уважно ставиться до порядку в домі і не любить безладу.

«Мені казали, що в мене вже з нотками шизофренії з цією чистотою», - зізнається вона.

За якусь складну справу старша донька може отримати заохочення грошима. За лінощі дітей можуть насварити, а от до оцінок батьки ставляться не так прискіпливо.

«Якщо ти не виконуєш, я теж не буду доброю. Ти виконуєш – я виконую, все», - наголосила співачка.

Якщо дитина не слухається і виходить за межі, Анастасія може застосувати і фізичні покарання.

«По ср*ці, звичайно. Можу в куток поставити, саджу на стілець і кажу – рахуй до 100. Це для них найгірше», - поділилася мама трьох дітей.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі встала на захист пригноблених

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олег Винник, Оля Полякова, NK та багато інших привітають українців зі святом

Також " Знай.ua " писав, Анастасія Приходько заступилася за Павла Зіброва через концерт до Дня Незалежності