Не так давно світ шокувала новина про розлучення російського репера Елджея і телеведучої Анастасії Івлєєвої. Після цього в мережі спливла фотографія музиканта з маленькою дитиною.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться новими особистими кадрами, або ж роликами з концерту.

Конкретно зараз Елджей знаходиться в столиці Великобританії - в Лондоні, через що він пропустив весілля свого колеги Моргенштерна. До слова, там була присутня його вже колишня дружина, а також 19-річний брат з дівчиною.

Чутки про те, що в родині Елджея і Насті Івлєєвої щось не так ходили давно, але, зоряна пара ніяк це не коментувала. Близько 2 тижнів тому вони все ж дали Відверті інтерв'ю, де заявили, що розлучаються, так як не були готові до сімейного життя. Але, при цьому, вони залишилися друзями, і ніяких скандалів немає і не буде.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На весілля до Моргенштерна Настя Івлєєва прийшла в траурному вбранні, поки Елджей в цей час розважався в Лондоні. І ось, в його соціальних мережах раптом з'явилася фотографія з маленькою дитиною.

На знімку музикант йде по місту з малюком, який сидів у спеціальній сумці-кенгуру. Фанати відразу ж задалися питанням, що це означає, І чий це малюк.

У коментарях користувачі почали писати:

"Лайк за кучерявого 🦇";

"Ви сьогодні обидва з Настею дітей на прокат взяли?";

"Поясніть що відбувається";

"Льоша буде офігенним батьком !";

"Ахахавзз ти што його вкрав?";

"💖thereupon";

"Батя в Ділі😎 🔥";

"ааааа як мило 😍";

"Просто топ";

"Милахи🔥❤️";

"Чия дитина?".

Раніше ми повідомляли, Настя Івлєєва і Елджей зняли обручки, репера підозрюють у зраді з подругою дружини.