Відома українська спортсменка, легкоатлетка Марина Бех-Романчук привітала свого чоловіка Михайла з річницею весілля.

Багаторазова чемпіонка України та світу Марина Бех-Романчук продовжує радувати своїх шанувальників не тільки спортивними досягненнями, а й продовжує ділитися різноманітними подробицями з особистого життя у себе в Іnstagram.
Цього разу відома спортсменка привітала свого коханого чоловіка з третьою річницею весілля. Цьогоріч пара святкує шкіряне весілля.

Фото зі сторінки Марини Бех-Романчук
Фото зі сторінки Марини Бех-Романчук

"Happy 3 years with you ♥️ Наше шкіряне весілля 😘 Дякую за те що поряд 💗просто дякую за все ♥️", - так Марина Бех-Романчук привітала свого чоловіка зі знаменною датою.

Легкоатлетка також опублікувала фото з весілля з Михайлом Романчуком. На світлині чоловік ніжно підійняв свою кохану та кружляє її, натомість Марина міцно обійняла свого обранця та щиро тішиться моменту.

Варто нагадати, що пара одружилася 2 вересня 2018 року. Хмельницька легкоатлетка Марина Бех та плавець Михайло Романчук обвінчалися в одній із церков міста, після чого відсвяткували у ресторані.

Весілля пройшло у біло-фіолетових кольорах. На весіллі були присутні тільки найближчі друзі та родичі пари.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще